Kirjoittaudu 

20. Padasjoen kesäpäivät 3. - 5.8.2018

Kuvaus EsResin perinteinen viikonlopun mittainen ampumaurheiluun keskittyvä tapahtuma kauniissa kesäluonnossa nyt jo 20. kerran – ilmoittautuminen on nyt avoinna!

Yhdistyksemme järjestää Padasjoen koulutuskeskuksessa kesäpäivät viikonloppuna 3. - 5.8.2018. Kyseessä on viikonlopun mittainen ampumaurheiluun keskittyvä tapahtuma kauniissa kesäluonnossa. Majoitus vanhoissa parakeissa joissa intin kerrossängyt. Illalla lämpiää sauna ja kuumenee grilli. Isommassa parakissa pieni keittiö jossa jääkaapit. Paikalla käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita saatavissa niihin omakustannushintaan.

15.6. saadun tiedon mukaan pistoolirata on hyväksytty käyttöön, joten nyt käytettävissä ovat 150 metrin kiväärirata ja pistoolirata. Koulutuskeskuksen ampumaratojen remontti alkoi noin vuosi sitten. Sen kolmannen ampumaradan eli toimintamontun osalta remontin valmistumisaikataulu on edelleen auki, joten emme osaa vielä sanoa onko se käytettävissä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 27.7.2018 mennessä osoitteeseen:

ilmoittautuminen(at)esres.fi

Jos toivotte paikalle yhdistyksen aseita jotain tietynlaista kalustoa (esim. perinnekivääriä), mainitkaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman osallistujilla täytyy itsellään olla voimassaoleva ampujaurheiluvakuutus - joko reserviläisen ampujaturva tai SAL:in lisenssi.

Lisätietoja tarvittaessa: info(at)esres.fi
Location Padasjoki
Pvm Pe, 3 Elokuu 2018
Tärkeys 5-Normaali
Saantioikeus Julkinen
Tapahtumaluokka Ammunta*
Luonut Jarkko Vihavainen
Päivittänyt Ti, 19 Kesäkuu 2018 23:39 EEST