Kirjoittaudu 

Töölön sisäradan ampumavuoro

Kuvaus Töölön sisäampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot on listattu tämän sivuston toimintakalenteriin ja ne ovat johdettuja.

Suuresta kävijämäärästä johtuen vuorot on jaettu tammikuusta 2020 lähtien kahteen osaan:
1. osa (kello 17 - 19)
2. osa (kello 19 - 21)

Kullekin vuoron osalle mahtuu enintään 8 henkilöä.
Ilmoittautumisjärjestelmää on myös päivitetty. Vuoroille ilmoittautumiset on siirretty tapahtuvaksi nimenhuuto.com:iin perustetun yhdistyksemme sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää kutsua sinne sähköpostitse osoitteesta: toolontori(at)esres.fi

Yhdistyksemme sivu nimenhuuto.com:issa on:
https://espoonreservilaiset.nimenhuuto.com

Osallistumismaksu ratavuoroille: 2 euroa / henkilö / vuoro.

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki näitä pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty johtuen siitä että ne kuluttavat nopeasti luotiloukun (tyyristä) suojaverhoa. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Vuoroilla on käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita.

Radan oma vakuutus mahdollistaa sen että ampumista voi käydä kokeilemassa ilman ampumaurheiluvakuutusta (reserviläisen ampumaturva tai SAL:in lisenssi) 1 - 2 kertaa, mutta muuten vuoroille vaaditaan vakuutus.

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Varaa lisäksi käteistä ratamaksua ja patruunakustannuksia varten.
Location Töölön sisäampumarata
Pvm Su, 1 Maaliskuu 2020
Tärkeys 5-Normaali
Saantioikeus Julkinen
Tapahtumaluokka Ammunta*
Luonut Yleinen käyttö ( by Jarkko Vihavainen )
Päivittänyt Ke, 28 Lokakuu 2020 18:37 EET