Kirjoittaudu 

Keskusteluja paikallispuolustuksesta webinaari

Kuvaus Keskusteluja paikallispuolustuksesta -webinaari käsittelee reserviläisten roolia ja osaamista 15.9.2022 Haminassa torstaina 15.9. klo 18:30 - 20:30. Tervetuloa mukaan!

Maavoimien tutkimuskeskuksen Keskusteluja paikallispuolustuksesta -webinaarisarja huipentuu tapahtumaan otsikolla ‚ÄĚReservil√§isten rooli kehittyv√§ss√§ paikallispuolustuksessa‚ÄĚ. Keskustelutilaisuus j√§rjestet√§√§n torstaina 15.9.2022 kello 18.30-20.30 Reserviupseerikoulun Maneesissa (Kadettikoulunkatu 6, Hamina), tapahtumaan voi osallistua my√∂s nettistriimin kautta.

Keskustelun pohjaksi alustuksia pitävät alan asiantuntijat: toiminnanjohtaja Minna Nenonen Reserviläisliitosta ja puheenjohtaja Aaro Mäkelä Reserviupseeriliitosta sekä asiantuntija Puolustusvoimista (nimi tarkentuu).

- Keskustelun punaiset langat kumpuavat päivän teemasta ja puolustusselonteosta, eli siitä, että paikallisjoukkojen kouluttamisessa ja rekrytoinnissa hyödynnetään entistä enemmän vapaaehtoisen maanpuolustuksen resursseja ja vapaaehtoisia reserviläisiä. Reserviläisten osallistumista maanpuolustukseen edistetään uudistamalla koulutusta ja tehostamalla paikallisjoukkojen suorituskykyjä, kertoo keskustelun vetäjä, majuri Pasi Puhakka Maavoimien tutkimuskeskuksesta.

Alustusten jälkeen on paneelikeskustelu. Yleisöllä, niin paikan päällä kuin verkossa, on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Ilmoittautumiset 13.9.2022 klo 18.00 mennessä sähköpostilla: maavtkesk.maask(at)mil.fi (Muista ilmoittaa, osallistutko paikan päällä vai haluatko nettilinkin!)
Pvm To, 15 Syyskuu 2022
Tšrkeys 5-Normaali
Saantioikeus Julkinen
Tapahtumaluokka Muu*
Luonut Jarkko Vihavainen
Pšivittšnyt Ke, 24 Elokuu 2022 20:25 EEST