Kirjoittaudu 

Töölön sisäradan ampumavuoro

Kuvaus Töölön sisäampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot ovat johdettuja.

Uusista vuoroista ilmoitetaan ensimmäiseksi yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivuilla, joiden kautta niihin myös ilmoittaudutaan. Tunnuksia yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivuille voi pyytää sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Suuresta kävijämäärästä johtuen vuorot on jaettu kahteen osaan:
1. osa (kello 17 - 19)
2. osa (kello 19 - 21)

Vuoroille ilmoittautuminen tapahtuu yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää kutsua sinne sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Tarkempia tietoja ratavuorosta ja niille ilmoittaumisesta löytyy tämän sivuston Toiminta-valikon alta (-> Ammunta -> Töölön ampumarata).

Yhdistyksemme sivu nimenhuuto.com:issa on:
https://espoonreservilaiset.nimenhuuto.com

Osallistumismaksu: 5 ‚ā¨ / hl√∂ / vuoro.

HUOM! √Ąl√§ tee turhia varauksia. Mik√§li ilmoittauduit vuorolle, etk√§ pysty osallistumaan, niin peru ilmoittautumisesi viimeist√§√§n edelt√§v√§n√§ keskiviikkona. Perumattomista aiheettomista ilmoittautumisista on 20 ‚ā¨ peruutusmaksu.

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Radalla ampuvilla täytyy olla oma ampumaurheiluvakuutus (RES:in toimintaturva, RUL Plus tai SAL:in lisenssi).

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Osallistumismaksun ja kulut voi maksaa joko Mobilepay:llä tai käteisellä.
Location Töölö, Helsinki
Pvm Su, 18 Syyskuu 2022
Tšrkeys 5-Normaali
Saantioikeus Julkinen
Tapahtumaluokka Ammunta*
Luonut Yleinen kšyttŲ ( by Jarkko Vihavainen )
Pšivittšnyt Ti, 30 Elokuu 2022 20:01 EEST