Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Töölön ampumaradan vuoroista

Lisätty 15.11.2021

Yhdistyksemme ampumavuorot kaksi kertaa kuussa Töölön radalla pyörivät niin normaalisti kun tässä tilanteessa on mahdollista. Radan turvaohje alla.

Yhdistyksemme on Töölön sisäampumaradalla vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot listataan näillä sivuilla olevaan yhdistyksemme toimintakalenteriin.

Seuraa nimenhuuto.com:in sivuamme - tieto vuoroista tulee ensimmäisenä sinne.

Lisää tietoja Töölön ampumaradan vuoroista (linkki)

Ratavuoroille ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:issa olevan yhdistyksemme sivun kautta. Vuorot ovat niin suosittuja että olemme johtuneet rajaamaan ne vain omille jäsenillemme. Vuorot on myös jaettu kahteen osaan - klo 17 - 19 ja klo 19 - 21.

Jos haluat ilmoittautua, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivulle, niitä voi pyytää sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

HUOM! Mikäli ilmoittauduit vuorolle, mutta et pysty osallistumaan, niin peru ilmoittautumisesi viimeistään edeltävänä keskiviikkona. Ilman osallistumista jääneistä ilmoittautumisista, joita ei ole peruttu ajoissa, peritään 20 € peruutusmaksu

 

Epidemiasta johtuen ampumaradan vuoroilla toimitaan allaolevan turvallisuusohjeen mukaisesti!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edelleen jatkuvan koronaepidemian vuoksi tulee oudattaa seuraavia turvallisuusohjeita. Ammunnan / vuoron vetäjä vastaa ohjeiden noudattamisesta.

Tilojen käyttö on kävijän omalla vastuulla, ja lähikontakteja tulee välttää. Radalla käyntiä ei suositella riskiryhmiin kuuluville (valtioneuvoston ohje).

Radalle ei saa tulla flunssaoireisena tai muuten sairaana. Jos olet käynyt tiloissa ja sairastut, ole heti yhteydessä piiritoimistoon. toimisto(at)hrup.fi Nimet kerätään ratakirjaan, niitä voidaan joutua hyödyntämään jos joku myöhemmin on koronapositiivinen ja tämän vähintään 15min pituisia lähikontakteja kartoitetaan.

Radalla noudatetaan korostettua käsihygieniaa, ja ampujilla tulee olla omat suojakäsineet. Kaikkea kalustoa ja rakenteita käsitellään ainoastaan käsineet kädessä.

Kaikilla tilassa oleskelevilla tulee olla oma hengityssuojain. Hengityssuojain tulee pukea heti radalle saavuttaessa. Vähintään kankainen kasvosuojain tai kirurginen maski. Hyvin suojaavat FFP2 tai FFP3 suojaluokan maski tai puolinaamari suodattimella.

Turvaetäisyyksiä noudatetaan siten, että ampumapaikoilta ammuttaessa vain joka toinen paikka on kerrallaan käytössä. Näin 3 ampuu kerrallaan ja maksimiryhmäkoko on 6 henkilöä ammunnanjohtajan lisäksi. Kaikki 6 taulua voivat olla käytössä, kun ammutaan kahdessa erässä. Suositeltava toimintamalli on, että ensimmäinen erä (paikat 1,3,5) ampuu, käy tauluilla ja palaa. Toinen erä (paikat 2,4,6) ampuu, käy tauluilla jne. SRA ja muut toiminnalliset harjoitukset toteutetaan vastaavasti siten, ettei lähikontakteja (<2 m) synny edes vuoroa odottaessa tai tauluilla.

Laina-aseet ja lainavarusteet (kotelot, suojalasit, kuulosuojaimet jne.) sallitaan, jos yhtä laina-asetta/varustetta käyttää vain yksi henkilö vuoron ajan tai ase/varuste puhdistetaan huolellisesti käyttäjien välissä. Käytetyt laina-aseet/-varusteet puhdistetaan aina vuoron päätteeksi. Jokainen paikkaa taulunsa itse ja loppuun käytetyt pahvitaulut toimitetaan autohallin roskiin.

Vuorokuri: Radalle ei saa mennä ennen oman vuoron alkua edellisen vuoron sekaan.

Radalta poistutaan radan takaoven käsienpesupaikan kautta. Tällä vältetään kohtaava liikenne seuraavan vuoron saapujien kanssa. Kädet pestään saippualla ja kädet kuivataan paperilla 20 sekunnin pesun jälkeen. Käytetyt käsipaperit pyritään saamaan roskasäiliöön syvälle pöllyämättömäksi.

Ulkoampumaratojen ja -liikuntatilojen käyttöä suositellaan voimakkaasti.

Harjoitussalilla toimitaan vastaavien periaatteiden mukaan kuin ampumaradallakin, poislukien poistuminen.