Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Yhdistyksemme ampumavuorot vuonna 2024

Lisätty 22.03.2024

Yhdistyksemme ampumatoimikunta järjestää jäsenillemme ampumavuoroja vuonna 2024 kolmella ampumaradalla:

- Töölön sisäampumaradalla (Helsinki)

- Omegan sisäampumaradalla (Juvan Teollisuuskatu 15, Espoo)

- Lopen ampumaratakeskuksessa (Loppi)

Kyseisillä sisäradoilla ammutaan vain pistoolikaliperisilla aseilla, joihin kuuluu pistoolien lisäksi myös pistoolinpatruunaa ampuvia kiväärejä (jollaisella ampumisesta saa harrastuskerran ERVA-kivääriä varten). Lopella voidaan ampua laajemmalla asevalikoimalla - mukaanlukien haulikot ja tavalliset kiväärit.

Vuorot ovat johdettuja ja keskittyvät yleensä toiminnallisen ammunnan harjoitteluun.

Vuoroillamme on aina laina-aseita käytettävissä, ellei toisin ilmoiteta.

 

Töölön sisäampumarata:

Töölön sisäampumaradan vuoromme on parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Niiden osallistumismaksu on 10 euroa / henkilö / vuoro (+ mahdollisen laina-aseen kulut). Töölön radan vuorot on tällä hetkellä jaettu yleensä kahteen tai kolmeen osaan ja ne on tarkoitettu erityisesti ampumaharrastusta aloittaville tai vähän ampumakokemusta omaaville.

Lisää tietoja Töölön ampumaradan vuoroista (linkki)

 

Omegan sisäampumarata:

Joulukuussa 2022 Pohjois-Espoossa Juvanmalmilla avattiin uusi sisäampumarata - Omega Shooting Center. Yhdistyksemme järjestää sen radoilla ampumavuoroja normaalisti kaksi kertaa kuukaudessa. Kyseiset vuorot ovat yleensä parillisilla viikoilla torstaisin klo 18 - 21 ja useimmiten tarkoitettu kokeneille ampujille. Kyseisten vuorojen osallistumismaksu on 15 euroa / henkilö / vuoro (+ mahdollisen laina-aseen kulut).

Omegan ampumaradan sivut (linkki) 

 

Lopen ampumaratakeskus:

Yhdistyksemme ampumatoimikunta järjestää jäsenillemme toiminnallisen ammunnan harjoituksia myös Lopen ampumaurheilukeskuksessa. Kyseiset harjoitusvuorot ovat pääsääntöisesti keskiviikko-iltaisin. Osa näistä harjoituksista on sovelletun reserviläisaseammunnan (SRA) TST-Cup:in harjoituksia. Ainakin toiseiseksi kyseisten vuorojen osallistumismaksu on 15 euroa / henkilö / vuoro (+ mahdollisen laina-aseen kulut). Lopen vuorot ovat talvitauolla ja jatkuvat huhtikuun lopulla.

Lopen ampumaradan sivut (linkki)

 

Ampumatapahtumiimme osallistuvilta vaaditaan ampumaurheiluvakuutus, jollaiseksi käy reserviläisen toimintaturva, Suomen ampumaurheiluliiton lisenssi tai Reserviupseeriliiton RUL Plus.

Seuraa nimenhuuto.com:in sivuamme - tieto uusista vuoroista tulee ensimmäisenä sinne ja tunnukset nimenhuudon sivullemme omaaville tulee sähköpostiviesti sinne lisätyistä vuoroista.

Ratavuoroille ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:issa olevan yhdistyksemme sivun kautta. Vuorot ovat niin suosittuja, että olemme johtuneet rajaamaan ne vain omille jäsenillemme. Suuremman osallistujamäärän mahdollistamiseksi vuoroja on myös usein jaettu useampaan osaan.

Jos haluat ilmoittautua vuorolle, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivulle, ne voi pyytää sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

HUOM! Mikäli ilmoittauduit vuorolle, mutta et pysty osallistumaan, niin peru ilmoittautumisesi mahdollisimman pian nimenhuudon sivuilla ja jos vuoro oli täynnä ilmoita vapaasta paikasta muille käyttäen tapahtuman kommentti-toimintoa. Toistuvasti ilman osallistumista ja ajanmukaista perumista jääneistä varauksista voidaan periä peruutusmaksu.

 

Järjestämme näiden ratavuorojen lisäksi vuosittain useita ampumatapahtumia myös Padasjoen koulutuskeskuksessa sekä muilla ampumaradoilla.