Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Santahaminassa järjestetään rata-ammuntavuoroja pistooli-, asekäsittely- ja kivääriradoilla. Kiväärivuoroja on sekä 150 m:n että 300 m:n radoilla. Toiminnallisen ammunnan vuoroja järjestetään Asekäsittelyradoilla, viime aikoina yleensä Asekäsittelyrata 1:llä.

Ilmoittautuminen vuoroille MPK:n järjestelmän kautta. Vuorolle ilmoittautuminen tulee tehdä vuoroa edeltävänä launtaina klo 16:00 mennessä. Hinta vuoroa kohti on 5€ (kesä 2017) mikä maksetaan sähköpostitse vahvistuksen mukana tulevalla tilisiirrolla ennen vuoron alkua. Santahaminan portilla on nimilista, minkä perusteella pääsee siirtymään radalle. Vuoroille on yleensä saatavissa laina-aseita - tarkemmat tiedot niiden tilaamisesta vuorolle sekä patruunakustannuksista löytyvät kunkin ampumavuoron yhteydestä MPK:n sivuilta.

Santahaminaan pääsee oman auton lisäksi HSL:n bussilla 86 / 86B Herttoniemen metroasemalta. Sekä kivääriradat että pistooliradat sekä Asekäsittelyrata 2 ovat samalla keskusampumaradan aluella. Keskusampumaradalle mennessäsi jää pois päätepysäkillä mikä on neljäs pysäkki portin jälkeen. Päätepysäkiltä on noin noin kilometrin kävelymatka keskusampumaradalle. Asekäsittelyrata 1 on vanhan pistooliradan (joka on poistettu käytöstä) ja vanhan Maanpuolustuskorkeakoulun kivääriradan (joka ei ole reserviläisten käytössä ja on poistumassa) luona, jos olet menossa sinne jää bussista jo ensimmäisellä pysäkillä portin jälkeen, kyseiseltä bussipysäkiltä on Asekäsittelyrata 1:lle kävelymatkaa vajaa kilometri.

Vuorolla tarvitset ampujan vakuutuksen sekä virallisen henkilöllisyystodistuksen - eli henkilökortin tai passin. Ilman henkilöllisyystodistusta portista ei pääse sisään varuskunta-alueelle.