Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Töölön ampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot ovat johdettuja.

Uusista vuoroista ilmoitetaan ensimmäiseksi yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivulla, jonka kautta niihin myös ilmoittaudutaan. Tunnuksia yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivulle voi pyytää sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Suuresta kävijämäärästä johtuen vuorot on jaettu kahteen osaan.

Kullekin vuoron osalle mahtuu enintään 8 henkilöä - 6 ampujaa ja 2 kouluttajaa.

 

Osallistumismaksu: 10 euroa / henkilö.

 

HUOM! Mikäli ilmoittauduit vuorolle, mutta et pysty osallistumaan, niin peru ilmoittautumisesi viimeistään edeltävänä keskiviikkona. Turhat ilman osallistumista jääneet illmoittautumiset estävät muiden jäseniemme osallistumista vuoroille ja vaikeuttavat niiden suunnittelua. Ilman osallistumista jääneistä ilmoittautumisista, joita ei ole peruttu, peritään 20 € peruutusmaksu. 

 

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki näitä pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty johtuen siitä että ne kuluttavat nopeasti luotiloukun (kallista) suojaverhoa. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Vuoroilla on käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita.

Radalla ampuvilla täytyy olla oma ampumaurheiluvakuutus (Reserviläisliiton toimintaturva, Reserviupseeriliiton RUL Plus tai SAL:in lisenssi).

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Varaa lisäksi Mobilepay tai käteistä ratamaksua ja patruunakustannuksia varten.